real madrid

2021.08.24. 18:00

Szeptemberben térnek vissza Benzemáék a Bernabéuba

Több mint másfél éves távollét után, szeptember 11-én tér vissza a Real Madrid labdarúgócsapata az immár felújított Santiago Bernabeu Stadionba.

Karim Benzema of Real Madrid during the Liga match between Levante UD and Real Madrid at Estadio Ciudad de Valencia in Valencia, Spain, on August 22, 2021. (Photo by DAX Images/NurPhoto) (Photo by DAX Images / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Forrás: AFP / NurPhoto / DAX Images

Fotó: NurPhoto via AFP

A fővárosi klub kedden közölte, hogy

a bajnokság negyedik fordulójában, a Celta Vigo elleni mérkőzésen játszik újra az otthonául szolgáló arénában,

amelyet 800 millió euróért renováltak.

A blancók 559 nap után veszik ismét birtokukba a Bernabéut,

a jelenlegi járványügyi szabályozások alapján a befogadóképesség 40 százalékát használhatják ki, azaz maximum 32 ezer szurkolót engednek csak be. A világhírű stadionban a pandémia kitörése miatt a legutóbbi mérkőzést 2020. március 1-jén vívták, amikor az El Clasicón a Real 2-0-ra legyőzte a Barcelonát.

A királyi gárda tavaly május óta a Madrid északkeleti részén található edzőközpontjában, az alig hatezer férőhelyes Alfredo Di Stefano Stadionban játszotta a hazai meccseit.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!