Libertadores Kupa

2021.09.23. 09:35

Közel a döntőhöz a Flamengo

A brazil Flamengo hazai pályán 2–0-ra legyőzte az ecuadori Barcelonát a labdarúgó Libertadores Kupa elődöntőjében, így kedvező helyzetből várhatja a jövő heti visszavágót.

Brazil's Flamengo players celebrate at the end of the Copa Libertadores semifinal first leg football match against Ecuador's Barcelona at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, on September 22, 2021. (Photo by Silvia Izquierdo / POOL / AFP)

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Silvia Izquierdo

A kétszeres győztes riói együttes remekül kezdte a szerdai meccset, Bruno Henrique góljaival már az első félidő közepén 2–0-ra vezetett, ráadásul a játékrész hajrájában emberelőnybe is került. A létszámfölényt ugyanakkor nem tudta további gólokra váltani, így kétgólos előnnyel utazhat Ecuadorba, ahol jövő szerdán csap össze a Barcelonával.

A másik ágon, a tisztán brazil párharcban a címvédő Palmeiras gól nélküli döntetlent játszott kedden az Atlético Mineiróval.

Forrás: MTI

Borítókép: Flamengói öröm a meccs után

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!