la liga

2021.10.04. 16:30

Ancelotti: ez volt a legrosszabb meccsünk

Carlo Ancelotti vezetőedző szerint az Espanyoltól vasárnap elszenvedett bajnoki vereség alkalmával a szezon legrosszabb teljesítményét nyújtotta a Real Madrid labdarúgócsapata.

Carlo Ancelotti during the match between RCD Espanyol and Real Madrid CF, corresponding to the week 8 of the Liga Santander, played at the RCDE Stadium, on 03th October 2021, in Barcelona, Spain. Photo: Joan Valls/Urbanandsport/NurPhoto -- (Photo by Urbanandsport/NurPhoto) (Photo by Joan Valls / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Forrás: AFP / NurPhoto

Fotó: Joan Valls

A királyi gárda akadozó formát mutat: múlt kedden a moldovai Sheriff Tiraspoltól kapott ki odahaza 2-1-re – óriási meglepetés okozva – a Bajnokok Ligájában, majd a hétvégén ugyanígy maradt alul az Espanyol otthonában.

Ancelotti együttese nyolc forduló után 17 pontjával vezeti a spanyol labdarúgó-bajnokságot, a városi rivális Atlético Madridot, illetve a Real Sociedadot jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg.

„Rosszul játszottunk. Nem tudtuk megvalósítani a védekezésre és támadásra vonatkozó, és előzetesen jól megbeszélt terveinket.

Labdával és anélkül sem volt megfelelő a helyezkedésünk.

Azt hiszem, ez volt a legrosszabb játékunk, amióta visszajöttem”

- értékelte az Espanyol elleni mérkőzésen látottakat Ancelotti, aki az idén tért vissza az Evertontól a Real Madrid kispadjára. Az olasz tréner 2013 és 2015 között volt már a királyi csapat edzője.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!