példakép

2021.10.01. 17:25

Cristiano Ronaldót dicséri Solksjaer

A norvég szakember kiemelte, a portugál válogatott csapatkapitánya a pályán és azon kívül is megmutatta már, hogy milyen egy vérbeli profi labdarúgó.

Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts during the English Premier League football match between Manchester United and Aston Villa at Old Trafford in Manchester, north west England, on September 25, 2021. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Óriási hatással van a klubra Cristiano Ronaldo, a Manchester United ötszörös aranylabdás futballistája Ole Gunnar Solksjaer vezetőedző szerint.

A norvég szakember kiemelte, a portugál válogatott csapatkapitánya a pályán és azon kívül is megmutatta már, hogy milyen egy vérbeli profi labdarúgó.

„Ott vannak a góljai, öt meccsen öt találat, ez mindent elmond róla” – fogalmazott Solksjaer, aki hozzátette, Ronaldo 36 évesen is kiváló formának örvend.

„Természetesen mi is kellünk ahhoz, hogy ezt a fizikai állapotot fenntartsa, ugyanakkor ő egy nagyszerű példa a fiatal játékosoknak arra, hogyan kell felkészülni és hogyan kell mentálisan összeszednie magát egy játékosnak” – áradozott Solksjaer Ronaldóról, akinek a 95. percben szerzett góljával nyert szerda este Bajnokok Ligája-csoportmeccset a Manchester United a vendég Villarreal ellen.

„Még csak egy hónapja tért vissza hozzánk, de már ennyi idő alatt is nagyon nagy hatást gyakorolt a csapatra” – mondta a norvég mester.

A 2016-ban a portugálokkal Európa-bajnok Ronaldo érkezését augusztus 27-én jelentette be az MU, amelynek színeiben a klasszis támadó 2003 és 2009 között nyolc trófeát – közte 2008-ban BL-t – nyert.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!