KHL

2021.11.03. 18:00

Huszonötezer forintos a legolcsóbb belépő a dubaji KHL-meccsre

A mérkőzésre 12 ezer szurkolót várnak.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Háromszáz dirhamba, vagyis mintegy 25 ezer forintba kerül a legolcsóbb belépő arra a dubaji hokimérkőzésre, amelyet az orosz bázisú nemzetközi jégkorongliga (KHL)keretében két orosz csapat, az omszki Avangard és a kazanyi Ak Barsz vív az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városában, december 3-án.

Igaz, a szervezők – akik most kezdték meg az értékesítést – nem egyetlen jegyért, hanem két belépőt tartalmazó csomagért kérnek el ennyit a nézőktől. A legdrágább jegypár átszámítva 68 ezer forintba kerül a találkozóra, melynek a Coca-Cola Arena, egy multifunkcionális komplexum ad otthont. A mérkőzésre 12 ezer szurkolót várnak.

A KHL három éve rendez alapszakasz-mérkőzéseket semleges helyszíneken is. Három éve októberben és novemberben a Slovan Bratislava, a Dinamo Riga, a CSZKA Moszkva és a szentpétervári SZKA részvételével zajlottak bajnokik Bécsben és Zürichben, míg 2019 decemberében az Ak Barsz és a Szalavat Julajev Davosban játszott

. A mostani meccset az előző KHL-szezonban és Jeruzsálemben tervezték megrendezni, de a koronavírus-járvány miatt elhalasztották, a színhelyet pedig áttették az emírségekbe.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!