teljesítmény

2021.11.12. 15:10

„Mesutnak végre a feladatára kell összpontosítania” – Özilt kritizálta a Fenerbahce elnöke

Egyre erősebbek Törökországban azok a hangok, amelyek az év elején még nagy eufóriával fogadott Mesut Özil teljesítményét bírálják a Fenerbahce labdarúgócsapatánál.

ISTANBUL, TURKEY - OCTOBER 21: Mesut Ozil of Fenerbahce is seen during UEFA Europa League Group D soccer match between Fenerbahce and Royal Antwerp at Ulker Stadium in Istanbul, Turkey on October 21, 2021. Serhat Cagdas / Anadolu Agency (Photo by Serhat Cagdas / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)

Forrás: AFP/Anadolu Agency

Fotó: Serhat Cagdas

A német válogatottal világbajnok, 33 éves játékos hét és fél év után igazolt el az Arsenaltól, s lett többek között a magyar válogatott Szalai Attila csapattársa a Boszporusz partján.

„Mesutnak végre a feladatára kell összpontosítania” – jelentette ki egy interjúban Ali Koc, az isztambuli klub elnöke. „Az üzleti ügyeit félre kell tennie és arra figyelnie, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa a Fenerbahcében”.

Az egyesület vezetője úgy fogalmazott: mindenki tisztában van azzal, hogy „egy jó Mesut milyen csodákra képes”, a tehetsége és a képességei megkérdőjelezhetetlenek.

A Fenerbahce 12 forduló után csupán a hetedik helyen áll a török élvonalban úgy, hogy az utóbbi négy bajnokiján mindössze egy pontot szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!