Labdarúgás

2022.03.29. 17:00

A Barcelona elnöke szerint nincs szó Messi visszatéréséről

Lionel Messi nem fontolgatja, hogy visszatér korábbi sikerei színhelyére, az FC Barcelonához – jelentette ki a katalán futballklub elnöke.

Joan Laporta a RAC1 katalán rádiónak azt mondta: nem kapott olyan üzenetet a francia PSG argentin támadójától, hogy szeretne ismét korábbi együttesében játszani.

Fiatal csapatot építünk. Leo a világ legjobb játékosa, de nem gondolunk a visszatérésére

– fogalmazott Laporta.

A múlt héten a Barca vezetőedzője, Xavi – aki labdarúgóként évekig játszott együtt Messivel a katalánoknál – a Mundo Deportivo című sportlapnak azt nyilatkozta, hogy az FC Barcelona kapui bármikor nyitva állnak a hétszeres aranylabdás előtt.

Miután a katalán klub a spanyol bajnokság pénzügyi szabályai miatt nem tudott új szerződést kötni vele, Messi 2021 augusztusában távozott a Paris Saint-Germainhez a Barcától, amelyben 2004 óta futballozott. A 34 éves argentin előző együttesével tízszer végzett az élen a spanyol bajnokságban, nyolcszor hódította el a spanyol szuperkupát és hétszer a Király Kupát. Emellett négyszer szerzett Bajnokok Ligája-elsőséget, s három-három alkalommal nyert európai szuperkupát és klubvilágbajnokságot.

 

Borítókép: Toni Kroos (b), a Real Madrid és Lionel Messi, a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott Real Madrid – Paris Saint-Germain mérkőzésen a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2022. március 9-én. Fotó: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában