Lapértesülés

2023.03.04. 13:39

A Chelseahez igazolhat Szoboszlai Dominik?

A magyar támadó 2021 januárjában igazolt a Red Bull Salzburgtól 20 millió euróért Lipcsébe, ahol 77 mérkőzésen 15 gólt lőtt.

Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligájának csoportkörében, az F csoport hatodik fordulójában játszott Sahtar Donyeck-RB Leipzig mérkőzésen Varsóban 2022. november 2-án

Forrás: MTI/EPA/PAP

Fotó: Leszek Szymanski

A rendszerint jól informált Tuttomercato Web értesülései szerint a két klub között előrehaladott tárgyalások folynak, és már nagyon közel van a megegyezés, melynek keretében a magyar válogatott csapatkapitánya Lipcséből Londonba költözhet.

A magyar támadó 2021 januárjában igazolt a Red Bull Salzburgtól 20 millió euróért Lipcsébe. Szoboszlai lipcsei színekben eddig 77 mérkőzésen 15 gólt lőtt. Az idei szezonban a Bundesligában négy gólnál és nyolc gólpassznál jár, míg a Bajnokok Ligájában egy gól és két assziszt a mérlege.

A Chelsea-nek mindenképpen erősítésre van szüksége, mert az idei szezonja egyelőre botrányosan gyenge: a bajnokságban 31 ponttal csak a tizedik helyen állnak, a BL-szereplésre már nincs esélyük, hacsak meg nem nyerik a sorozatot.

A teljes cikket itt olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában