átigazolás a levegőben?

2018.07.22. 10:52

Az Atlético megvenné a Chelsea világbajnok támadóját

Sajtóértesülések szerint végleg túladnának Olivier Giroud-n.

Az Atlético Madrid szívesen kölcsönvenné a Chelsea-ben futballozó Olivier Giroud-t – írja a Sky Sport értesüléseire hivatkozva a Nemzeti Sport. A lap szerint az üzletet nehezíti, hogy jelenlegi klubja végleg megválna a francia támadótól, aki egyébként idén január óta futballozik a Chelsea-ben. Giroud egyébként a tavaszi idényben 13 bajnokin három gólt szerzett. A világbajnokságon az aranyérmes franciák mind a hét mérkőzésén játszott, betalálni viszont nem tudott.

Az Atlético Madrid elsődleges kiszemeltje a Milan horvát – de nem vb-ezüstérmes – támadója, Nikola Kalinic, akinek sorsa továbbra is kérdéses az olaszoknál.

A Sky olaszországi részlege szerint a Chelsea időközben felvette a kapcsolatot a Juventusszal Gonzalo Higuaín átigazolásának az ügyében. Maurizio Sarri jól ismeri az argentint, akivel még a Napolinál dolgozott együtt, és benne látja a megoldást a Chelsea csatárgondjaira – írja a lap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!