sérülés

2018.06.19. 18:00

Neymar pár perc után lement a pályáról

A focista keddi edzése hamar véget ért.

Brazil's forward Neymar reacts during a training session of Brazil national football team at Yug Sport Stadium, in Sochi, on June 19, 2018, ahead of the Russia 2018 World Cup football tournament. / AFP PHOTO / Adrian DENNIS

Neymar bokasérülés miatt néhány perc után befejezte az oroszországi világbajnokságon szereplő brazil labdarúgó-válogatott keddi edzését. A dél-amerikai szövetség (CBF) tájékoztatása szerint a támadót az orvosi stáb szakemberei vették kezelésbe.

A brazil válogatott szóvivője elmondta, a Paris Saint-Germain sztárjának a Svájc elleni, 1-1-es döntetlennel zárult vasárnapi mérkőzésen kapott rengeteg rúgás miatt vannak fájdalmai, ezért kellett idő előtt befejeznie a tréninget, ám szerdán már teljesértékű munkát végez majd társaival.

Neymar február végén szenvedett bokasérülést, ezért megműtötték. A 26 éves, 85-szörös válogatott csatár a teljes tavaszi idényt kihagyta, a brazil válogatott júniusi két felkészülési mérkőzésén már pályára lépett, de csak a másodikon kezdőként.

A favoritok közé sorolt dél-amerikaiak a következő mérkőzésüket pénteken Costa Rica ellen játsszák, majd jövő szerdán Szerbia ellen zárják szereplésüket az E csoportban.

Borítókép: Fájdalmai voltak / ADRIAN DENNIS / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!