újra Londonban

2020.09.18. 17:00

Ujjongva fogadták Gareth Bale-t a Tottenham szurkolói

Ovációval fogadták a Tottenham Hotspur edzőközpontjánál pénteken a Real Madrid futballsztárját.

Real Madrid's Welsh midfielder Gareth Bale arrives at the Tottenham Hotspur training ground in north London on September 18, 2020, as steps to secure Spurs' former player on loan continue. - Gareth Bale is "close" to sealing a sensational move back to Tottenham, the player's agent Jonathan Barnett said on Wednesday, seven years after joining the Spanish giants from Spurs for a world record fee. (Photo by David MIRZOEFF / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: David Mirzoeff

A londoni klub rajongói

tapssal fogadták a jó eséllyel visszatérő walesi csatárt, aki limuzinnal érkezett meg korábbi csapatához.

Előzőleg a játékos – egy madridi orvosi ellenőrzés után – magángéppel repült a brit fővárosba spanyol klubtársával, Sergio Regulionnal együtt. Utóbbit brit sajtóértesülések szerint ötéves szerződés várja a Tottenhamnél, míg

Bale-t várhatóan egy évre kölcsönadja a Real.

A madridiak régóta szabadulni kívánnak a 31 éves walesitől már csak azért is, mert Zinédine Zidane vezetőedző jó ideje nem számít rá, emiatt Bale legutóbb már külön edzett a csapattársaitól. A támadó iránt, akiért csak 20 millió eurót kér a Real, sajtóhírek szerint a Manchester United is érdeklődik, bár hivatalos ajánlatot még nem tett érte.

A madridiak 2013-ban akkor világcsúcsot jelentő 100,8 millió euróért igazolták le a Tottenhamtől Bale-t, akinek szerződése 2022-ben jár le, miközben hetente körülbelül 660 ezer eurót kap. Így amennyire vonzó lehet alacsony eladási ára, annyira gondot jelent következő klubjának a magas fizetése.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!