szülinapi meglepetés

2018.07.23. 16:57

Férfinak nézték Leonardo DiCaprio modell exét!

A tévedést csak otthon vették észre, mikor kibontották a dobozt, s meglátták a tortán a feliratot: Boldog szülinapot, Alberto!

The uber model Gisele Bundchen is seen at the Rosa Chá store to launch the brand's new campaign at Oscar Freire street in São Paulo on the night of Wednesday, 16. (PHOTO: EDUARDO MARTINS/BRAZIL PHOTO PRESS)

Fotó: Brazil Photo Press

Ez aztán a meglepetés! Rossz szülinapi tortát kapott a brazil szupermodell, Gisele Bündchen. Leonardo DiCaprio dögös exe (Tom Brady felesége) pénteken ünnepelte a 38. születésnapját, s bár éveket letagadhatna, azt nem lehet mondani, hogy férfinak tűnne – írja a Borsonline.

A cukrászdában azonban egy férfi tortáját kapta meg. A tévedést csak otthon vették észre, mikor kibontották a dobozt, s meglátták a tortán a feliratot: Boldog szülinapot, Alberto!

Fotó: Instragam

Bocs, Alberto, azt hiszem, lenyúltuk a tortádat. Már csak az a kérdés, kinél van a miénk? – viccelődött Gisele az Instagramján.

A szülinapon a legendás amerikai futball játékos, Tom Brady is küldött egy édes üzenetet feleségének a közösségi oldalán.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!