Kedvenc meséink

2018.05.26. 12:08

Itt az élőszereplős Micimackó előzetese!

Ha ez nem olvasztja meg a szívét, akkor semmi.

Minden rajongó legnagyobb örömére kedvenc mackónk visszatér, hogy emlékeztessen: vannak még szép és értékes dolgok ezen a világon. A Vice híradása szerint az élőszereplős Micimackó-film teljes előzetesét pénteken mutatták be. Az A. A. Milne világhírű könyvének főhőse, Róbert Gida eredeti nevét viselő, Christopher Robin című mozi igazán szívderítőnek ígérkezik.

A film Róbert Gida (Ewan McGregor) felnőtt életébe repít minket, aki a felelősség és a munka terhe alatt elvesztette az élet csodáira való érzékenységét – legalábbis addig így tűnik, amíg Micimackó és régi barátok vissza nem térnek, hogy újra eszébe idézzék, mit hagyott maga mögött.

Micimackó, Füles, Malacka – minden szereplő nagyon is ismerősnek és elképesztően valóságosnak tűnik a filmben, talán Tigrisen látszanak a múló idő nyomai, igaz, a ruganyossága még a régi... A trailer a gyerekkor tisztaságát és a felszabadult játék örömét ígéri a nézők számára.

A Christopher Robin rendezője Marc Forster, a filmet várhatóan augusztusban mutatják be az amerikai filmszínházakban.

Borítókép forrása: Youtube

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!