slipknot

2017.12.17. 07:00

Jön a kőkemény metálnyár (videó)

Miközben teltházas koncertekkel dübörög a Barba Negra Music Club, magasabb fokozatra kapcsolt a Barba Negra Track 2018-as programkínálatának szervezése.

A jövő évi nyár bőven tartogat meglepetéseket, egymás után jönnek a nagy koncertek, a szabadtéri szórakozóhely ötéves jubileumához érkezett.

Ötödik évadját nyitja meg áprilisban Budapest egyik legkedveltebb szabadtéri koncerthelyszíne, a Barba Negra Track. Az évforduló alkalmából számos nagy meglepetéssel készülnek a szervezők, az első ilyen az amerikai Stone Sour koncertje.

A Slipknot-frontember Corey Taylor másik zenekara 2018. június 25-én érkezik a fővárosba, a „Hydrograd” című új album lemezbemutató körút kapcsán.

A Stone Sour a ’90-es évek elején alakult, de első lemezüket csak 2002-ben jelentették meg.

A cím nélküli debütáló albumot eddig további öt követte. A zenekar idén nyáron a Korn társaságában turnézott az Egyesült Államokban, jelenleg épp európai lemezbemutató turnéjuk zajlik, amelyet jövő nyáron folytatnak a kontinensen és első alkalommal Magyarország is bekerült a menetrendbe.

A hazai koncertre 2017. december 15-én indul a jegyértékesítés, a hagyományos jegyek mellett különböző rajongói csomagok megvásárlására is lesz lehetőség, köztük meet & greet típusú csomagra is.

 

Címkék#metál

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!