szigorú komika

2018.02.18. 15:37

Melissa McCarthy eltiltotta lányait a filmjétől (videó)

A Női szervek sztárja szerint olyan durva lett a legújabb vígjátéka, hogy bizonyos részeket még ő is áttekerve nézne meg.

Hát ez lesz abból, ha egy házaspár együtt ír forgatókönyvet, azután a feleség a főszereplő, a férj pedig a rendező: Melissa McCarthy nemrég azt mesélte egy tévé show-ban, hogy új vígjátéka, A partiállat (Life of the Party, hazai bemutató: május 10.) tulajdonképpen egy otthoni családi poénból született.

A civilben is nagyon vidám színésznő ugyanis azzal szokta húzni két lányát, a 11 éves Viviant és a 8 éves Georgette-et, hogy ők sosem válnak el egymástól:

„Ugye, hogy milyen jó lesz, amikor ti egyetemre mentek, és én is megyek veletek?”

– szokta kérdezni.

És ez annyira megtetszett neki, és férjének, Ben Falcone-nak, akivel már több nagy sikerű vígjátékot hoztak tető alá, hogy meg is írták az anya történetét, akitől pont akkor lép le a férje, amikor a lánya is elmegy egyetemre – mint azt az ICPress megírta. Úgyhogy mit csinálhatna anyuci?

Maga is újrakezdi az iskolát, pont ott, ahol a lánya: és mindenre hajlandó, hogy beilleszkedjen a huszonévesek közé – sőt, felülmúlja őket.

„A partiállat végül olyan jól sikerült, hogy a lányaim tutira nem nézhetik meg. Egyelőre biztos nem. Vagy csak úgy, ha én is ott vagyok, és néhány részletet áttekerek.”

Címkék#partiarc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!