orla kiely

2018.09.21. 06:47

Nagy csapás érte Katalin hercegné ruhatárát

A cég képtelen volt vállalni a rengeteg megrendelést, és végül úgy döntött, hogy a ruhatervezéssel le is számol.

Britain's Catherine, Duchess of Cambridge, (R) and Britain's Meghan, Duchess of Sussex (L) take their seats in the Royal box on Centre Court before watching Serbia's Novak Djokovic play against Spain's Rafael Nadal during the continuation of their men's singles semi-final match on the twelfth day of the 2018 Wimbledon Championships at The All England Lawn Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 14, 2018. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Fotó: AFP

Megszűnt Katalin hercegné kedvenc ruhamárkája, mert túl népszerűvé vált – írja a Borsonline.

Az ír származású Orla Kiely 23 évvel ezelőtt hozta létre saját márkáját, mely igen kedveltté vált a hírességek közt. Katalin hercegné is előszeretettel jelent meg a nyilvánosság előtt az általa tervezett ruhákban. Így nem csoda, hogy a rajongók is elkezdték a jellegzetes színeiről és mintáiról ismert ruhákat keresni és hordani.

Az Orla Kiely ruhamárka azonban saját sikerének áldozata lett, és a hirtelen jött népszerűség alatt egyszerűen összeomlott. A cég képtelen volt vállalni a rengeteg megrendelést, és végül úgy döntött, hogy a ruhatervezéssel le is számol.

A divatmárka szóvivője azt közölte, hogy az otthon és a dekor részleget nem számolják fel, így azok ezentúl is elérhetőek lesznek bárki számára, azonban ruhát többé nem fognak gyártani.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!