premier

2020.08.23. 14:38

Rögtön kettős főszereppel debütál a tévében Rachel Weisz

A Két test, egy lélek című filmből az Amazon készít feldolgozást.

British actress Rachel Weisz poses on the red carpet upon arrival at the BAFTA British Academy Film Awards at the Royal Albert Hall in London on February 10, 2019. (Photo by Tolga AKMEN / AFP)

Forrás: Tolga AKMEN / AFP

Fotó: AFP

David Cronenberg 1988-as, Jeremy Irons főszereplésével készült eredeti alkotásából az Amazon készít televíziós sorozatot – írta a Variety.

A történet szerint egy nőgyógyászként dolgozó egypetéjű ikerpár mindent megoszt egymással: munkájukat, szeretőiket, szenvedélyüket, végül ugyanabba a nőbe lesznek mindketten szerelmesek.

A filmfeldolgozás feltárja az orvoslás sötét oldalát, a szenvedélyt, az emberi jellemet – mondta Albert Cheng, az Amazon Studios vezetője.

A forgatókönyvet Alice Birch írja.

A Mantle-ikrek megformálása lesz Weisz karrierjének első televíziós szerepe. Weisz 2005-ben Az elszánt diplomata című filmben nyújtott alakításáért a legjobb női mellékszereplő kategóriában Oscar-díjat kapott, az elmúlt évben pedig ugyanebben a kategóriában jelölték A kedvenc című filmben játszott szerepéért.

Borítókép: Rachel Weisz a 2019-es BAFTA díjátadón

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!