A testépítő legenda

2018.07.19. 11:37

Schwarzenegger Komáromban forgat

A volt Nokia-gyárban rendezkedett be az új Terminátor-film stábja.

Former California Governor Arnold Schwarzenegger is leaving Hofburg in Vienna, Austria, on 14 th May 2018. The R20 AUSTRIAN WORLD SUMMIT is a top-level summit about leadership on implementing the Paris Climate Agreement and the United Nations Sustainable Development Goals will take place at Hofburg in Vienna, Austria, on 15 th May 2018. (Photo credit should read "Starpix/APA-PictureDesk via AFP")

Forrás: AFP

Az már korábban kiderült, hogy Magyarországon is forgatják majd a Terminátort, most pedig úgy fest, Jennifer Lawrence után újabb világsztár érkezik Komárom-Esztergom megyébe is, méghozzá Arnold Schwarzenegger – adja hírül a Kemma.hu.

A portál sajtóértesülésekre hivatkozva azt írja: korábban arról szóltak a hírek, hogy a Terminátor hatodik részét a fővárosban forgatják majd, azonban a legfrissebb hírek szerint a stáb Komáromban, a volt Nokia-gyárban rendezkedett be, és itt kezdenek dolgozni a napokban, jövő héten pedig az amerikai filmsztár is csatlakozik hozzájuk.

Az új Terminátor-film a Terminátor 2 – Az ítélet napja folytatása lesz, így szerepel majd benne Linda Hamilton is, aki Sarah Connort alakította.

Borítókép: Arnold Schwarzenegger. Forrás: Starpix/APA-PictureDesk via AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!