Online közvetítés

2007.08.15. 18:14

Döntetlennel nyitott a Siófok

Megnyert mérkőzést hagyott elúszni a BFC Siófok: egy perccel a rendes játékidő lejárta előtt egyenlített a REAC a Balaton partján.

SONLINE

Ligakupa, 1. forduló:
BFC Siófok–REAC
1–1 (0–0)


1. perc: a REAC kezdte a találkozót.

5. perc: Kozmor és Ambrus keverte meg vendég védőket, de utóbbi bal oldali beadása a kapu mögé szállt.

7. perc: Gajda kapott remek labdát a jobb oldalon, de a beadása Szántai kezében landolt.

8. perc: Rása végezhetett el egy szögletett a bal oldalon. A belőtt labdája össze vissza pattogott a 16-oson belül ácsorgó játékosok között, de végül a hazai védők fel tudtak szabadítani.

10. perc: Kőhalmi eresztett meg egy bombát 25 méterről, de lövése megpattant egy védőn, így szöglet következhetett.

13. perc: a meccs első helyzetét a siófokiak dolgozták ki. Egy felívelt labdát Gajda csúsztatott Csopaki elé, aki 16 méterről, futtából lőtt, életerős próbálkozása azonban a kapufa mellett hagyta el a játékteret.

16. perc: Lipcsei viharzott el a jobb oldalon, majd Kozmor elé tálalt, aki 7 méterről fölé belsőzte a játékszert.

18. perc: egy Köntös, Selei akció futott a bal oldalon, melynek végén Selei adhatott be, de Horváth G. az utolsó pillanatban kivágta a labdát. A szögletet Miklósvári kanyarította be pontosan Forgács fejére, de Szántai hatalmas bravúrral hárított.

21. perc: a meccs eddigi legnagyobb helyzetét Kozmor hagyta ki. Egy előrevágott labdával lépett ki a siófoki játékos, de 12 méterről mellé lőtte a labdát.

24. perc: Kovács B. kapott sárga lapot.

29. perc: Dinka szlalomozott el a jobb oldalon, de a remekül középre csavarodó beadását Matombo csúnyán fölé bólintotta.

34. perc: Forgács rúgott lukat 18 méterre a vendégek kapujától, a labda Kiss T. elé került, aki habozás nélkül tüzelt, de lövése a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret.

35. perc: Kőhalmi lépett ki az elmélázó hazai védők között, de 12 méterről még a kaput sem találta el.

40. perc: a Balaton-partiak átvették a mérkőzés irányítását, de nem tudtak komoly helyzetet kialakítani.

42. perc: Csopaki két jó csellel tört be a 16-oson belülre, de mielőtt lőhetett volna, szerelték.

45. perc: Forgács adta el a labdát a saját 16-osának az előterében. A játékszerre Matondo csapott le, 17 méterről eleresztett lökete azonban nem jelentett veszélyt a siófokiak kapujára.

45. perc: vége az első félidőnek.

48. perc: Köntös lépett el a bal oldalon és remekül ívelt a középen érkező Gajdához, aki hat méterről, ordító helyzetben fölé fejelt.

49. perc: Ambrus adott remek labdát Kozmornak, aki sarokkal a csereként pályára lépő Melczerhez továbbított. A siófokiak támadója 17 méterről rátűzte a labdát, amely a kapus kezében landolt.

53. perc: Gajda viharzott el a jobb oldalon és a középen teljesen egyedül érkező Kozmor elé passzolt, aki 5 méterről telibe lőtte a hálóőrt.

57. perc: Varga Z. Matondót akarta játékba hozni, a csatár azonban átlépte a labdát, így Kiss T. egyedül törhetett kapura, de Miklósvári és Köntös is utolérte a középpályást és együttes erővel szerelték.

63. perc: Horváth G. helyett Nagy D., Kovács B. helyet Kocsis P. lépett pályára.

67. perc: Tusorit Kanta, Kozmort Homonyik váltotta.

71. perc: 1–0! Megszerezte a vezetést a Siófok. Homonyik kapott remek labdát a jobb oldalon. Beverekedte magát a 16-oson belülre, majd egy jó csellel elfektette a kapust és a bal alsóba gurította a labdát.

75. perc: Miklósvári dobta játékba Homonyikot, aki kiválóan centerezett Gajdához. A siófoki labdarúgó azonban rosszul találta el a játékszert, így Szántainak nem volt nehéz dolga.

78. perc: Homonyik ugratta ki a remek ütemben érkező Gajdát, aki 12 méterről a kapufát találta el.

82. perc: Melczer kezdett egyéni akcióba és a vendég védők között betört a 16-oson belülre, de a lövésébe beleléptek.

84. perc: Gajda ismét gólhelyzetbe került, de ezúttal is hibázott. Jobb oldalról, 7 méterről senkitől sem zavartatva lőhetett, de nem tudott túl járni Szántai eszén.

88. perc: a második félidőre jelentősen feljavult a hazaiak játéka. Ha a siófokiak határozottabbak lettek volna a kapu előtt, akkor akár önbizalom növelő győzelmet is arathattak volna.

89. perc: Homonyik ismét remekül futott el a jobb oldalon, majd középre adta a labdát, ahol Gajda és Selei érkezett, de a két játékos egymást zavarta, így ez a helyzet is kimaradt.

89. perc: 1–1. A sok elpuskázott lehetőség megbosszulta magát. Kőhalmi beadására Kiss T. érkezett és 10 méterről, kapusbál kilőtte a bal alsót.

90. perc: a végén még Gajda megszerezhette volna a győzelmet jelentő találatot. Forintos labdát kapott Homonyiktól és a kapujából kifutó Szántai felett megpróbálta átívelni a játékszert, de a hálóőr még bele tudott kapni a labdába.

90+2. perc: vége a mérkőzésnek.

Siófok, 1000 néző. Veizer (Berettyán, Tompos).
BFC Siófok: Hegedűs L. – Miklósvári, Tusori, Forgács – Csopaki, Ambrus, Lipcsei R., Selei, Köntös – Kozmor, Gajda. Vezetőedző: Botos Antal.
REAC: Szántai – Dinka, Virágh T., Kovács B., Virág A. – Kőhalmi, Rása, Kiss T., Varga Z. – Horváth G., Matondo. Vezetőedző: Aczél Zoltán.
Gólszerzők: Homonyik, illetve Kiss T.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!