Online közvetítés

2007.09.29. 17:09

A bekapott gól után csak egyenlítésre futotta

Küzdelmes talákozót produkált a Győr a Rákóczi otthonában. A vendégek gyors gólja után a kaposváriak csak egyenlíteni tudtak.

SONLINE

2. perc: 0-1
Vezet a Győr. Bajzáth jobboldali beadása után Jäkl fejelt a kapu jobb oldali alsó sarkába.

11. perc: Tokody rúgott 12 méterről a kapu fölé kevéssel. Vasziljevics indította szakályt, de a kirobbanó vendégkapus felszedte a kaposvári játékos elől a labdát.

18. perc: Alves 16 méterről elengedett lövése ment szögletre. Maróti beívelését Grúz fejelhette tisztán, de a labda a kapu fölé ment.

24. perc: Bank becsúszott Szakálynak, de ő húzta a rövidebbet, ápolása miatt hosszasan áll a játék, a hazai közönség füttykoncerttel kommentálja az egészségügyi beavatkozást.

31. perc: Naggyá teszik a kaposváriak a vendégek kapusát. Stevanovic előbb Grúz 10 méterről, majd Vasziljevics 12 méterről leadott lövését fogta meg. Maróti beívelését követően Grúz fejelhetett ismét, de a hálóőr most is a helyén volt.

38. perc 1-1!
Vasziljevics nagyon harcosan, három védő között verekedte át magát a jobb oldalon az alapvonalig. A beadást Oláh vette át középen, és a kapus feje fölött középen, a léc alá vágta a bőrt.

43.perc:
Milinte kapott sárga lapot reklamálásért. Graszl szabályosan szerelte bajzátot, a győri megütötte a védőt, de a bíró másként látta, ezt reklamálta meg a hazai kapus.

45. perc: A félidőben Kaposvári Rákóczi FC - Győri ETO 1-1

48. perc:
Pintér bal oldali beadása után Vasziljevics közeli lövését fogta Stevanovic.

55. perc: A küzdelmes játék jó hangulatott teremtett a stadionban. A szünetben Bogdanovic helyére Kovács Zoltán érkezett. Pintér tizenötről próbálkozott sikertelenül.

62. perc: Hosszú ideig állt a játék, mert Bank Istvánt, a győriek középpályását kellett ápolni.

65. perc: Vasziljevics ment el a jobb oldalon, ahol indította Alvest, a brazil Oláhnak ívelt be, de a frissen szünetben beállt Kovács kifejelte a labdát.

68. perc: Bajzát helyére Bronovics érkezett a győriekhez.

73. perc: A Rákóczi birtokolja többet a labdát, a győri tizenhatosnál folyik inkább a játék, azonban igazi gólhelyzet az utóbbi percekben nem alakult ki.

76. perc: Brnovics kapott szövegelésért sárga lapot.

78. perc: Pest helyén Leandro folytatja a játékot.

82. perc: Cserélt az ETO is, Bank helyére Urban érkezett.

83. perc: Szakály Pétert Szakály Dénes váltotta.

85. perc: Oláh 25 méterről elengedett szabadrúgása ment a kapu fölé.

90. perc: Nem bírtak egymással a második félidőben sem a csapatok, végeredmény: Gabona Trans Kaposvári Rákóczi FC - Győri ETO 1-1 



Kaposvár, Rákóczi stadion, 2500 néző, V.: Szilasi (Takács, Iványi)

Kaposvári Rákóczi FC:
Milinte - Graszl K., Zahorecz, Grúz - Pest, Vasziljevics, Maróti, Szakály P., Pintér A. - Oláh, Alves.
Vezetőedző: Prukner László.

Győri ETO: Stevanovic - Varga R., Stark, Müller, Supic - Józsi, Bank, Jäkl, Tokody - Bajzát, Bogdanovic.
Vezetőedző: Egervári Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!