Online közvetítés

2007.10.20. 16:25

Tornyi győzelemmel debütált

Megszerezte első hazai győzelmét a BFC Siófok. A Balaton-parti csapat a REAC együttesét győzte le.

SONLINE

BFC Siófok–REAC
1–0 (0–0)
0. perc:
az első hazai győzelem reményében fogadta az újonc BFC Siófok a REAC együttesét. A három pont begyűjtése létfontosságú lett volna a hazaiak számára, hiszen csak így tudtak volna versenyben maradni az első osztályért vívott harcban. A kék-sárgák győzelmi reményeit csökkentette, hogy a házi gólkirály Fülöp eltiltás, a Lakics, Melczer, Sütő, Köntös négyes pedig sérülés miatt nem állhatott az új szakmai igazgató, Tornyi Barnabás rendelkezésére. Mindezek mellett a klub kölcsönjátékosa, Lipcsei Roland körül kialakult botrány sem tett jót a felkészülésének...

1. perc: a hazaiak kezdték a találkozót. A vendégeket egy húszfős szurkolótábor kísérte el a Balaton-partra.

4. perc: Torma 17 méterről, szemben a kapuval lövésre szánta el magát. Az életerős bombát Hegedűs csak másodjára tudta megszelídíteni.

9. perc: a mezőnyben zajlott a játék. Mindkét csapat rengeteget szabálytalankodott; távoli lövésekkel próbálkoztak az együttesek, de eddig még nem találtak kaput.

15. perc: Homonyik jobbról középre vezette a labdát, majd Kantával kényszerítőzött. Két jó csel után betört a 16-oson belülre és kiszorított helyzetből, mintegy 14 méterről, lőtt, de nem találta el a kaput.

19. perc: mindkét csapat rendkívül visszafogottan kezdte a találkozót. Eddig mindössze egyetlen siófoki helyzetet jegyezhettünk fel.

25. perc: a siófokiak mezőnyfölénye eddig csak szögletekben és távoli kísérletekben merült ki. Hiába birtokolták többet a labdát, nem tudtak veszélyes helyzetet kialakítani.

26. perc: Eugene szerelték a vendég védők, de a labda Forgács elé került, aki 20 méterről habozás nélkül lőtt, de célt tévesztett.

30. perc: Nagy T. viharzott el a bal szélen, majd a középen remek ütemben érkező Nyergeshez ívelt, aki 8 méterről a bal kapufa mellé bombázott.

33. perc: Nagy T. húzott el a jobb oldalon és a középen felfutó Erős elé talált, aki 15 méterről a bal kapufa mellé lőtt.

36. perc: egy védelmi hibát kihasználva Nyerges indult meg a siófoki kapu felé és Forgács szorításában még kapura tudott emelni, de a vonalról kifutó Hegedűs ujjheggyel fölé tudta tolni a labdát.

41. perc: Nyerges egy rossz mozdulat következtében megsérült, helyére Rása állt.

45. perc: vége az első félidőnek.

50. perc: Polonkai szerzett labdát a jobb oldalon, majd Tormához passzolt, aki a kapuba lőtte a labdát, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot.

53. perc: Kozmor passzolt Gajdának, aki visszasarkazta a labdát Kozmornak, a siófoki támadó két védő szorításában 13 méterről a bal kapufa mellé lőtt.

60. perc: a második játékrészben sem változott a játék képe. Mindkét együttes a biztonságra törekszik, a kapuk nem forogtak veszélyben.

65. perc: Kozmor a saját térfeléről, ugratta ki Homonyikot, aki átvette a labdát, majd a becsúszó Sallai mellet 13 méterről a felső léc fölé bombázott.

70. perc: változtatott a vendégek vezetőedzője: Nagyot Virágh váltotta.

74. perc: hiába birtokolták többet a labdát a hazaiak, eddig nem tudtak helyzetet kialakítani.

79. perc: 1–0!
Ambrus ugratta ki a bal szélen robogó Kuttort, aki élesen középre csavarta a labdát. A védők nem tudtak felszabadítani, így a labda a hosszú saroknál érkező Kanta Sz. elé került, aki 6 méterről a jobb alsóba lőtt.

83. perc: Sallait Matondo váltotta.

86. perc: Kozmor helyére Tusori állt.

87. perc: eldönthette volna a mérkőzést a Siófok. Nagy L. remek ütemben ugratta ki Homonyikot, aki 13 méterről, jobbról fölé bombázott.

90. perc: Homonyikot Csopaki váltotta.

90. perc: vége a mérkőzésnek.

Siófok, 1000 néző. V.: Sulyok (Kovács P., Nagy I. A.).
Siófok: Hegedűs – Ambrus, Kuttor, Forgács, László – Homonyik (Csopaki),  Eugene, Nagy L., Kanta Sz. – Gajda, Kozmor (Tusori). Szakmai igazgató: Tornyi Barnabás.
REAC: Szántai – Dinka, Horváth G., Cseri, Sallai (Matondo) – Erős –  Kőhalmi, Polonkai, Nagy T. (Virágh) – Nyerges (Rása), Torma. Vezetőedző: Aczél Zoltán.
Gólszerző: Kanta Sz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!