Fortuna kegyeltjei

2017.09.11. 15:49

Ismét kifosztották Andy Vajnát

Andy Vajna producerként óriási összeget kaszált a Rambo filmeken, az online kaszinójában a vegas.hu-n a mozi alapján létrehozott Rambo nyerőgépén viszont most őt fosztotta ki az egyik szerencsés játékos, aki egyetlen pörgetéssel több mint 27 millió forintot nyert.

A Vegas.hu Ramboja, amelyet az Isoftbet játékgyártó fejlesztett, ezúttal egy kelet-magyarországi játékos pénztárcáját gyarapította. A szerencsés 3750 forintos tétellel egyetlen pörgetéssel több mint 27 millió forintot, tétjének több mint 7200-szorosát nyerte.

A Rambon nem ő volt az első szerencsés játékos, nemrégiben egy játékos 1500 forintos téten szabadjátékot kapott és egyetlen pörgetéssel 11 millió forintot, tétjének 7400-szorosát vitte el.

Augusztusban több mint 14 millió forintot nyert egy fiatalember a Mega Moolah jackpoton. Ennek a jackpotnak az a különlegessége, hogy a különböző összegű nyereményeket akár egy vesztes kör után is meg lehet nyerni. A jackpot főnyeremény jelenleg 1 milliárd forint felett jár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!