Bizonyító erejű hangfelvételek

2018.03.20. 17:37

Lehull a lepel a teljes Soros-hálózatról

A Soros-hálózat részét képező Migration Aid vezetője egy beépített oknyomozó újságíróval folytatott beszélgetéséről hétfőn adott hírt a Magyar Idők. A lap most újabb részleteket mutat be arról, hogyan fedte fel Siewert András a teljes hálózatot.

A Magyar Idők hétfőn hozta nyilvánosságra, hogy Siewert András, a Soros-hálózat részét képező Migration Aid vezetője egy beépített oknyomozó újságíróval folytatott beszélgetésen egyebek mellett elárulta, hogy Soros állítólagos emberbaráti akciói valójában azt a célt szolgálják, hogy maximalizálják politikai befolyását Magyarországon annak érdekében, hogy a pénzügyi érdekei érvényesüljenek. A lap online felületén kedden délután megjelent újabb cikkben a történet újabb részletei is kibomlanak, s ezekről a részletekről leleplező erejű hangfelvételek is árulkodnak.

Amikor Soros valódi céljairól kérdezik Siewertet, ő a felvételek tanúsága szerint szó szerint azt mondja magyarul:

„Végeredményben minden a pénzről szól. Ebben biztos vagyok.”

Siewert ezen kívül beszél arról is, a Migration Aid a tranzitzónába való bejárását arra használta fel, hogy illegális adatbázist építsenek a menekültekről, méghozzá természetesen titokban.

Ahogy Siewert hangsúlyozza: „Tehát az ő hozzájárulásuk nélkül legálisan, legálisan nem lehet… A mi adatbázisunk is, amit a tranziton csináltunk sem volt legális ilyen szempontból.”

Majd kicsit később, kérdésre válaszolva kifejti:

„Hát hogyha nem, hogyha nem köthető az államnak az orrára valami, akkor tudni sem fog róla. Ez ilyen egyszerű.”

Amúgy Siewert arról is beszámol, hogy kapcsolatai vannak a Belügyminisztériumban, amely kapcsolatai segítségével bármikor tud belépőt szerezni a tranzitzónába.

A beszélgetésben Siewert felfedi az egész hálózatot. Bemutatja, hogy a Migration Aidnek komoly kapcsolatrendszere van Magyarországon és a szomszédos országokban, valamint Görögországban, sőt a budapesti német és osztrák nagykövetségen is.

Elmondása alapján a németeknél egyenesen a katonai attasé a kontaktjuk. A magyar kapcsolatrendszerbe a következő itthoni Soros-NGO-k is beletartoznak: Magyar Helsinki Bizottság, Menedék Egyesület, Társaság a Szabadságjogokért, Amnesty International, Artemisszió Alapítvány.

A Migration Aid szoros kapcsolatban van több szerbiai szervezettel is, olyanokkal, mint például az Info park, a Fresh Response, a Refugee Aid Serbia, a Refugee Aid Miksaliste és a Rigardu e. V. A Migration Aid gyakorlatilag élő, állandó kapcsolatot ápol ezekkel a szerbiai szervezetekkel, méghozzá a tranzitzónába belépő migránsok miatt.

A Migration Aid munkatársai és maga ­Siewert is gyakran átjár a szerb oldalra.

Amikor a Magyar Idők felkereste Siewert Andrást, tagadta az elhangzottakat.

Állítása szerint a neki tulajdonított kijelentéseket csak a szájába adták egy oknyomozó újságíróra hivatkozva. Hozzátette: nincsen illegális adatbázisuk a migránsokról, és külföldi szervezetekkel sincsenek kapcsolataik, ilyet ő nem szervezett.

A Migration Aid munkatársa azt is tagadta, hogy anyagi támogatást kapnának az amerikai milliárdostól, Sorostól.

A Magyar Idők közölte a leleplező erejű hangfelvételeket is, amelyekbe itt hallgathat bele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!