Végeredmény

2018.04.25. 11:42

Hidvéghi Balázs: Az ellenzék nem érti a demokráciát

A magyarok világosan döntöttek, ezt minden politikai erőnek illik helyén kezelni, és illik elfogadni.

Budapest, 2018. január 30. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatót tart Az ellenzék lebontaná a határzárat címmel, amelyen bemutatta pártja új plakátját Budapesten, az Alkotmány utcában 2018. január 30-án. MTI Fotó: Soós Lajos

Fotó: Soós Lajos

Az április 8-i választás óta folyamatosak a tüntetések. Az Echo Tv Napi aktuális vendége Hidvéghi Balázs volt, aki a műsorban kifejtette: a Fidesz helyén kezeli a tüntetéseket. A kommunikációs igazgató szerint az ellenzéknek kellene igazán komolyan vennie a demonstrációkat. Ez egy ellenzékváltó tüntetéssorozatnak tűnik – mutatott rá.

Az, hogy az ellenzék nem akarja elfogadni a szavazás végeredményét egy demokratikus választás után, az őket minősíti. A magyarok világosan döntöttek, ezt minden politikai erőnek illik helyén kezelni, és illik elfogadni, így működik a demokrácia – mondta.

Lehet, hogy ez egy összellenzéki bojkott lesz – nyilatkozta korábban Kunhalmi Ágnes az MSZP részéről.

Hidvéghi Balázs reagált a nyilatkozatra: nem tartja jó ötletnek az ellenzéki bojkottot. Kifejtette: az ellenzék nem tudja hitelesen képviselni a választópolgárokat, hiszen több ellenzéki vezető is azzal kezdte – a vereséget követően – a ténykedését, hogy át sem vette a mandátumot.

A teljes beszélgetés:

 

Borítókép: Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatót tart Az ellenzék lebontaná a határzárat címmel, amelyen bemutatta pártja új plakátját Budapesten, az Alkotmány utcában 2018. január 30-án.

MTI Fotó: Soós Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!