pánik

2018.04.04. 08:34

Bozótvágóval hadonászott a nigériai migráns

A bevándorló a Milánótól nem messze lévő Busto Arsizio városában támadta meg a járókelőket a kezében lévő karddal és egy pisztolynak látszó tárggyal.

Hatalmas pánik tört ki az amúgy békés kisvárosban, miután egy húszéves nigériai férfi megtámadta a vasútállomás közelében a gyalogosokat. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre és végül letartóztatták a nigériai támadót.

Egyelőre vizsgálják a hatóságok, mi miatt terrorizálta a helyieket a húszéves migráns.

Matteo Salvini, az olasz Északi Liga vezetője csak annyit fűzött az esethez a Facebook-oldalán, hogy Olaszországba természetesen csak a legjobb bevándorlók érkeztek idáig, akiknél otthon mindig van bozótvágó.

Bár a nigériai férfi kezében olyan tárgyak voltak, melyekkel könnyen meg tudta volna sebesíteni vagy ölni a helyieket, szerencsére senki nem sérült meg. A rendőrség kiderítette, hogy a migránsnál egy játékfegyver is volt, amivel az utcán hadonászott a járókelők szeme láttára.

Az utolsó hasonló bűncselekmény alig két héttel a mostani előtt történt, mikor szintén egy bevándorló támadt gyalogosokra egy 85 centiméteres karddal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!