világos választás

2018.04.08. 10:54

Sajtóklub: Őrizzük meg a csodát!

Ragaszkodjunk értékeinkhez!

Az Echo Tv Sajtóklubja országjárásának utolsó állomásán a résztvevők, Bayer Zsolt mellett Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője, Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője és Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője elemezte a híreket. Mindannyian elmondták, miért kell elmenni április 8-án szavazni.

Bencsik András arra a hírre reflektált, amikor is VEZ-001-es rendszámmal Vona Gábor Gábor Audit kapott szponzorától, Simicska Lajostól. „Aztán, hogy mit fog vezetni országot vagy áramot, ezt még nem tudjuk” – tette hozzá.

Ezt követően Bayer Zsolt és csapata arról beszélt, miért kell elmenni április 8-án szavazni.

Bencsik Gábor szerint komoly dolog a választás, az embernek felelősen utána kell gondolnia és jó lelkiismerettel kell dönteni vasárnap. A parlamenti választás során eldöntjük, kit bízunk meg a kormányzással.

Ebben azért nem nehéz dönteni, mert

tudjuk, hogyan kormányoztak a szocialisták: katasztrófa, államcsőd, növekvő államadósság, emelkedő infláció stb. Ezzel szemben látjuk, hogyan kormányzott nyolc éven keresztül a polgári kormány, látjuk a számszerű adatokat.

A világ magyarságából újra egy nemzetet csinál, ezért nem is lehet más politikai erőre szavazni – tette hozzá. Emellett, segít megmaradni Európának, annak, ami!

Bencsik András elmondta, hogy a '90-es években megfogalmazódott benne egy kérdés, amelyre a napokban megkapta a választ a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. Egy vesztes nemzetet, országot, népet, mi az, ami fölemel? – így hangzott a kérdés. A válasz pedig: Magyarországról is elmondható, hogy elegáns, erős, él a tradíció és szuper módon dübörög az innováció. Meg tud újulni, tele van csodákkal.

Azt a csodát, amit megszereztünk, ne engedjük ki a kezünkből!

- utalt ezzel a választásra.

Huth Gergely szerint vagy ne menjen el valaki gazemberekre szavazni vagy térjen észhez és szavazzon ennek a nemzetnek a túlélésére.

A zárszó Bayer Zsoltnak jutott. Szerinte most van az a pillanat, amikor minden rebellis magyarnak be kell látnia, ebben a világban, amiben mi élünk a legnagyobb rebellió, a legnagyobb lázadás, a legmerészebben és a legtudatosabban vállalt forradalom, az a hagyományokhoz való ragaszkodás foggal-körömmel.

Nincs ma nagyobb lázadás és forradalom annál, mint tíz körömmel kapaszkodni a tradícióinkba.

Ezt a lázadást és ragaszkodást a tradícióhoz nem lehet ma máshol megtalálni ebben az országban csak ebben a nemzeti kormányban.

Borítókép: Echo tv

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!