Végzetes ütközések

2018.07.06. 21:45

Három halálos baleset is történt az utakon pénteken

Három ember meghalt Csobádnál, egy személyautó árokba borult a 81-es úton, és a 8-as főúton, Rábafüzes közelében is életét vesztette egy nő.

Péntek este a 3-as főút 211-es kilométerénél, Halmaj és Csobád között egy kamion és egy kisbusz ütközött össze, majd egy személyautó is nekiütközött a járműveknek. A balesetben három ember halt meg – tájékoztatta Szabó Csilla, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Korábban, délután a 8-as számú főúton egy kisteherautó és egy személyautó ütközött frontálisan. Ezt Egyed László, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese adta hírül. Mint elmondta, a személygépkocsit vezető nőt a mentők a helyszínen másfél órán át próbálták újraéleszteni, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de az újraélesztés nem járt sikerrel, a nő belehalt sérüléseibe. Hozzátette: a kisteherautó vezetője könnyű sérülést szenvedett.

További egy ember életét vesztette, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a péntek kora esti balesetben, mely Töltéstava közelében történt a 81-es úton. A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője, Schreindler Ágnes elmondta: a 73-as kilométernél egy személyautó árokba borult.

Borítóképünk illusztráció. Forrás: Pxhere.com

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!