látogatás

2018.09.02. 21:48

Megérkezett Kirgizisztánba Orbán Viktor

A miniszterelnök külföldi útja során a Nomád Világjátékokon is részt vesz.

Isszik-Köl, 2018. szeptember 2. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b2) megérkezik Kirgizisztánba, az Isszik-Köl nemzetközi repülõtérre 2018. szeptember 2-án. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs

Orbán Viktor miniszterelnök megérkezett Kirgizisztánba, az Isszik-Köl nemzetközi repülőtérre. A kazah, az azeri, a török, az üzbég államfők mellett a magyar miniszterelnök is részt vesz a harmadik Nomád Világjátékok ünnepélyes megnyitóján.

A Nomád Világjátékok a közép-ázsiai régió házi olimpiája, kirgiz, kazah, azeri, üzbég, türkmén, tádzsik versenyzők mellett Oroszország egyes régióiból, illetve Mongóliából, Törökországból és Afganisztánból is érkeztek indulók. Eddig minden tornát Kirgizisztánban tartottak – írja az Origo.

A miniszterelnök vasárnap a torna megnyitójáról is megosztott egy felvételt.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök megérkezik Kirgizisztánba, az Isszik-Köl nemzetközi repülőtérre / MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!