inni kértek

2018.11.13. 12:54

Összeverekedett két részeg férfi egy Budapestre tartó repülőjáraton

Több százezres pénzbüntetés lett a jutalmuk.

Garázdaság miatt jogerősen pénzbüntetésre ítélt a bíróság két lett állampolgárságú férfit, mert másfél hete ittasan összeverekedtek egy Londonból Budapestre tartó repülőgépen – közölte a fővárosi főügyész. Ibolya Tibor a közleményben azt írta,

a 18 éves és a 20 éves férfi november 4-én éjfél körül a Wizz Air légitársaság repülőgépén ittas állapotban először hangoskodással zavarta az utasok nyugalmát, egyikük agresszívan követelte a légiutas-kísérőktől, hogy szolgálják ki őket szeszes itallal.

Ezután összeszólalkoztak egymással, a landolás idején már dulakodtak, egymást ütötték, eközben egyiküknek eleredt az orra vére.

A két külföldi férfit gyorsított eljárásban, még az őrizet ideje alatt, 72 órán belül bíróság elé állították. A Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Bíróság garázdaság miatt 750 ezer, illetve 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte őket. Az ítélet jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!