családi gyilkosság

2019.05.03. 10:08

Megölte anyját, testvérét pedig súlyosan megsebesítette egy férfi

A rendőrök Celldömölk külterületén elfogták a 20 éves helyi férfit.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitánysághoz 23 óra 59 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Káldon, az egyik családi házban két személyt megszúrtak – írja a vaol.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 20 éves helyi férfi gyanúsítható azzal, hogy 2019. május 2-án otthonukban – előzetes szóváltást követően – több esetben mellkason szúrta édesanyját, aki a szúrás következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A férfi felindultsága hevében a 15 éves testvérét is megsebesítette, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül Tokorcs és Celldömölk között, a 834-es számú főúton elfogták a 20 éves káldi lakost, akinek elszámoltatása jelenleg is tart, a helyszíni szemle folyamatban van.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának Nyomozó Alosztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!