tiszta vizet a pohárba

2020.04.10. 06:44

Újabb álhírt leplezett le Szijjártó Péter (videó)

Szijjártó Péter interjút adott csütörtökön a CNN-nek. A csatorna riportere azt az álhírt hangoztatta hosszasan, hogy a magyar parlamentet „beszüntették”. Miért volt erre szükség? – tette fel a kérdést.

A külgazdasági és külügyminiszter válaszában elmondta, hogy a riporter most egy újabb álhírt terjeszt Magyarországról, amikor azt állítja, hogy a parlament Magyarországon szüneteltetve van, mivel ezzel szemben az igazság az, hogy a magyar országgyűlés még a héten is három napon át ülésezett – írja a Magyar Nemzet.

Szijjártó Péter hozzátette, hogy éppen a héten tájékoztatta a parlamentet a múlt heti NATO külügyminiszteri ülésről, a szintén múlt héten tartott EU külügyminiszterek tanácsának üléséről és csak ezen a héten 5-ször szólalt fel az Országgyűlésben, emellett a Külügyi bizottság ülésén is részt vett.

A jövő héten a parlament újabb két napot fog ülésezni és ez így megy egészen június 30-ig, mivel ez a normális menetrendje a magyar parlament működésének – fejtette ki a külgazdasági és külügyminiszter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!