Ország-világ

2020.06.20. 16:31

Baloldali kamuvideó: szégyenletes politikai hecckampányt folytattak (videó)

Deutsch Tamás szerint a baloldali média politikai motiváltságú intézményes hecckampányt folytatott.

A Fidesz EP-képviselője ezt annak kapcsán mondta, hogy a baloldali újságok

nyilvánvalóan pontosan tudták, hogy a baloldali kamuvideóban egy álmentősnőt szerepeltetnek, aki összevissza hazudik a magyarországi járványhelyzetről, mégis valóságnak mutatták a hamisítást, hiszen a politikai érdekük szerintük ezt diktálta

A Hír TV számára Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa (és a Budapesti Operettszínház balettigazgatója) szellemes videóösszeállítást készített, amelyből pontosan kiderül, hogy segítettek a baloldali propagandamédiumok a hazugság terjesztésében.

Apáti Bence videóblogjában elmondta, hogy a baloldali politikus egy olyan főszereplő segítségével kezdett nagyipari fakenews-gyártásba, akiről messziről süt, hogy egy: szélhámos, kettő: veszélyes elmebeteg, de inkább mindkettő.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=jl2yXntNqGA&feature=emb_logo

Apáti Bence úgy folytatja: az álmentősnő az ATV-ben is járt, ahol mindenki legnagyobb bánatára, de egyetlen logikai bukfencet sem akart megmagyarázni,

csak sejtelmesen nagyokat hallgatott, miközben olyan fejet vágott, mint egy cukorbeteg szépkorú Mona Lisa.

Azt is állította, hogy már 1979 óta magánmentőzik, holott a KSH szerint ilyen vállalkozások csak a '90-es évek óta tűntek fel az országban.

A videót azóta természetesen eltüntették, Athina meg a Fideszt gyűlölő ballib sajtó újból leszerepelt, a rémhírterjesztők megtették kötelességüket, a rémhírterjesztők egyelőre mehetnek, Korózsnak és az MSZP-nek pedig már úgyis mindegy.

A baloldali média hecckampánya

A botrányos videóval kapcsolatban Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője az ATV-n elmondta, hogy

természetesen a kórházakat nem ürítették ki,

hanem a koronavírus-járvány csúcspontját megelőző időszakban azt a felelős döntést hozták a járvánnyal szembeni védekezést irányítók, hogy létrehoztak olyan kapacitásokat, hogyha a csoportos, immár sok embert érintő megbetegedések átcsapnak Magyarországon, úgy mint az Európai Unió országainak a kétharmadában tömeges megbetegedéssé és naponta több ezres nagyságrendben kerülnek koronavírus-betegek kórházba... akkor kapacitáshiány ne akadályozza az ő ellátásukat.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy ezeket a döntéseket orvosszakmai szempontból az egyes fekvőbeteg-ellátó intézményekben a betegeket ellátó orvosok hozták meg. A baloldali média pedig intézményes hecckampányt folytatott, ami politikai motiváltságú volt, és ami szégyenletes.

Deutsch Tamás arról is beszélt, hogy (legalábbis részben) uniós közpénzből készült a baloldali kamuvideó, hiszen Ujhelyi István baloldali EP-képviselő sajtósa, egyébként egy volt Népszabadság-újságíró bevallottan közreműködött a sajátos munkában. Azaz, szerinte mindez a tiltott pártfinanszírozás problémáját is felveti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!