Ország-világ

2021.03.28. 17:27

Elítélte Gyurcsány legfrissebb oltásellenes támadását Dömötör Csaba

A magyar politika leggátlástalanabb alakja Gyurcsány – írta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára néhány percen belüli reakciójában Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán tett oltásellenes kijelentésére.

Az, hogy ilyen előzmények után is szemrebbenés nélkül támadja az oltási programot, semmi mást nem bizonyít, mint hogy továbbra is a leggátlástalanabb alak a magyar politikában – írta közösségi oldalán Dömötör Csaba.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Kolíció (DK) elnöke a hírre, hogy Szerbiában külföldiek is megkaphatják az AstraZeneca-vakcinát úgy reagált, hogy a magyarok tömeges oltását a szerbeknek sikerült megszervezni.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára három pontban fogalmazta meg felháborodását, melyek között kifejti,

Szerbia azt a kínai vakcinát is használja, amely ellen Gyurcsány Ferenc pártja petíciót indított, helyben bojkottált, és egy ponton be is tiltott volna.

Dömötör Csaba rámutatott, ha az oltásellenes kampányuk alapján ez megvalósult volna, sok százezerrel kevesebb magyar kapott volna eddig oltást. Valamint Magyarország a beoltottság terén az élen van az uniós országok között.

Legalább azoknak a szakembereknek adhatnának nagyobb tiszteletet, akik ezt lehetővé teszik

– hívta fel a figyelmet a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!