migránsbűnözés

2021.10.08. 12:35

Német rendőrök megölésével fenyegetőzik egy kitoloncolt afgán maffiafőnök (videó)

A 2017-ben Afganisztánba kitoloncolt férfi többek között azzal fenyegette meg a német rendőröket, hogy van egy 100 afgánból álló, kitoloncolásra ítélt csoportja, akiket fel tud szítani ellenük.

A bandavezért több mint 30 bűncselekménnyel hozták kapcsolatba, ezért utasították ki 4 évvel ezelőtt Németországból. A férfi kitoloncolását anno egy zöldpárti képviselő megpróbálta megakadályozni – írja a V4NA.

– Van elég afgánom Frankfurtban és környékén, akik a kitoloncolási listán szerepelnek. És ők mindenre készen állnak – többek között ilyeneket mond Sanger Ahmadi azon a videón, amely a közösségi platformokon terjedt az elmúlt napokban.

Hier ein Ausschnitt aus dem verstörenden Hetz-Video des Gangster-Bosses von Frankfurt. Die Polizeibehörden nehmen die Drohungen sehr ernst. Das Gewaltpotenzial von Ahmadi wird als hoch eingestuft.

Claudia Roth wollte seine Abschiebung verhindern. pic.twitter.com/4DdlEnYbKu

A férfit 2017-ben toloncolták ki Németországból miután a rendőrség öt szövetségi államban legalább 30 bűncselekménnyel hozta összefüggésbe még a Lions-Cartel bűnbanda vezetőjeként, írja a Breitbart a német Focus cikkére hivatkozva.

A hét elején napvilágott látott videóban a 35 éves férfi azzal fenyeget, hogy ha a rendőrség továbbra is bosszantani fogja, akkor

a deportálási listán lévő mintegy 100 afgán férfiből álló hadseregét a rendőrség ellen uszítja.

Stephan Mayer, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) parlamenti képviselője rendkívül undorítónak és visszataszítónak nevezte a videót, írja a Bretibart.

A portál hozzáteszi, hogy az Alternatíva Németországért (AfD) sajtóközleményében kiemelte: Claudia Roth zöldpárti képviselő 2017-ben megpróbálta megakadályozni a férfi és 13 másik személy kitoloncolását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!