Ország-világ

2021.12.05. 09:13

Orbán Viktor: Advent a Bazilikánál (videó)

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához.

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett albumból és videóból.

Ma 14 órától a karitatív szervezet az Akvárium Klubban nagyszabású ünnepségen kitüntetéseket ad át és ünnepi könyvbemutatót tart az önkéntesség világnapján.

„Az elmúlt évek során végzett lelkes, kitartó és önzetlen munkáért mond köszönetet önkénteseinek az Ökumenikus Segélyszervezet december 5-én, az önkéntesek világnapján. Az elismeréseket Gáncs Kristóf kommunikációs igazgató adja át a segélyszervezet olyan ismert önkénteseivel együtt, mint Katus Attila, Dombi Rudolf, Lékai-Kiss Ramóna és Rátonyi Kriszta” – írta a Magyar Nemzetnek eljuttatott közleményében a szervezet.

Hozzátették: a rendezvényen a jelenlévő sztárok bevonásával bemutatják be az Ökumenikus Segélyszervezet harmincéves fennállásának jubileuma apropóján kiadott És te mit kaptál? című könyvet. A Luther Kiadó gondozásában megjelent könyvben a szervezet sokszínű közösségének ismert tagjai vallanak arról, mit ad számukra és hogyan vált életük részévé a segítőmunka (Berki Krisztián, Dombi Rudolf, Dombóvári István, Fabiny Tamás, Gyurta Dániel, Iszak Eszter, Katus Attila, Kovács Koko István, Lehel László, Lékai-Kiss Ramóna, Lévai Anikó, Nagy Ervin, Rátonyi Kriszta, Rost Andrea, Szabados Ágnes és Wolf Kati).

„Az ismert önkéntesek történetei mellett több rászoruló pedig azt meséli el, hogy milyen módon segítette őt – akár életre szólóan – krízishelyzetéből való kilábalásban a segélyszervezet támogatása” – írták a programról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában