Mi van a háttérben?

2022.01.06. 13:41

A közmédia 48 perc című új műsora a körülöttünk zajló folyamatok megértésében segít

Azt szeretnék, hogy minél több vélemény hangozzon el és minden oldalról megvilágítsanak egy témát - mondta Lánczi Tamás, a műsor házigazdája.

Az M1-en és a hirado.hu oldalon csütörtöktől 48 perc címmel induló új műsor a körülöttünk zajló folyamatok megértésében segít, komoly szakértőkkel járják körbe a felmerülő témákat - mondta el a közmédia új hírháttérműsorának házigazdája, Lánczi Tamás politológus, az MTVA Online Igazgatóságának vezetője csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Lánczi Tamás kiemelte, azért is 48 perc a műsoridő, mert szeretnének a "dolgok mélyére menni, elhagyni a zsurnalizmus világát és avatott, komoly szakértőkkel mélyre ásni". Aki érteni akarja, hogy mi zajlik a folyamatok mögött, annak érdemes lesz néznie ezt a műsort - mondta.

Közölte, a műsor két, 24 perces részből áll majd. Az első részében a stúdióban beszélgetnek, majd a második részben online közvetítik tovább a műsort.

Lánczi Tamás elmondta, nem arra vállalkoznak, hogy valakinek a véleményét megerősítsék, hanem azt szeretnék, hogy minél több vélemény hangozzon el és minden oldalról megvilágítsanak egy témát.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szerdán közölte: a legfontosabb aktuális magyarországi és nemzetközi hírek és események hátterével jelentkezik január 6-ától minden csütörtökön a 48 perc - Házigazda: Lánczi Tamás című műsor.

Borítókép: Lánczi Tamás beszédet mond Bertrand Mathieu francia alkotmányjogász A jog a demokrácia ellen? című, a Századvég Kiadó gondozásában megjelent könyvének bemutatóján a Budapesti Francia Intézetben 2018. május 9-én.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában