Álhír

2022.02.23. 19:10

Varga Mihály: nagy lehet a kétségbeesés a baloldalon

Egy baloldali sajtótermékben megjelent lejárató szándékú cikkre ragált Varga Mihály, aki tanáccsal is ellátta az ellenzéki zsurnalisztákat.

2020-ban, amikor a járvány miatt bezártak a hotelek, feleségemmel és négy gyermekemmel családi házat kerestünk a szabadság eltöltéséhez. Gyenesdiáson találtunk egy apartmant, amelyet végül tartós bérletbe vettünk – olvasható Varga Mihály Facebook-posztjában.

„A bérlést nemcsak az idei, hanem már a tavalyi képviselői vagyonnyilatkozatomban is feltüntettem, az oknyomozó újságírónak tehát nem kellett keresgélnie. Ám mivel 2021-ben nem volt választás, valószínűleg kevésbé volt érdekes az ügy” – jegyezte meg a pénzügyminiszter

Az atlatszo.hu valótlanul írja, hogy a piaci ár alatt, 100 ezer forintért bérlem az ingatlant. A valóság ezzel szemben az, hogy ennek másfélszeresét fizetem, amely – ellenőrizhető módon – megfelel a környék piaci árainak. A bérleti díj és rezsiköltségek mellett vállaltam az állagmegóvás és egyéb felújítási munkák költségeit is.

Elindult a választási kampány, és a jelek szerint a baloldali kétségbeesés mára odáig jutott, hogy családom bérleményben töltött pihenését is kampánycélokra használják

– fogalmazott Varga Mihály.

Továbbra is azt javaslom az álhírt közlő sajtóorgánumoknak, ha valóban zavaros ingatlanügyleteket keresnek, azt a fővárosi botrányok között tegyék – javasolta zárásként a pénzügyminiszter.

Borítókép: Varga Mihály pénzügyminiszter sajtótájékoztatót tart a legfrissebb GDP-adatokról a minisztériumban 2022. február 15-én. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában