Botrány

2022.04.20. 08:21

Húsvéti tojásba rejtett óvszereket ajándékoztak kisgyerekeknek egy texasi iskolában

Az egyik szülő húsvéti nyúlnak öltözve csokitojásokat osztogatott az iskolában, azonban a tojások egy részében kis ajándékként óvszerek voltak elrejtve.

Egy általános iskolában Texasban a hosszú hétvége előtt egy húsvéti nyuszinak öltözött szülő lepte meg a diákokat, aki húsvéti tojásokat osztogatott nekik, amelyekben meglepetés volt. Több húsvéti ajándékban azonban csoki helyett óvszereket fedeztek fel a gyerekek, mondta el az iskola igazgatója a sajtónak, és erről a szülőket is tájékoztatták levélben – írja a V4NA.

Thompson, az igazgató a levélben azt is tisztázta, hogy az esemény nem volt előre megtervezve, és az iskolát sem tájékoztatták róla. Az austini tankerület pedig közölte, hogy miután az iskola személyzete felfedezte, hogy óvszerek kerültek az ajándékokba, megkérték a szülőt, hogy távozzon. A nyuszinak öltözött szülő eleget tett a kérésnek, de az iskola előtti járdán tovább osztogatta a tojásokat.

A tankerület közleményében hihetetlenül meggondolatlan és helytelen cselekedetnek nevezte a szülő akcióját, és közölte, hogy az austini rendőrkapitánysággal együttműködve dolgoznak azon, hogy a szülővel szemben szankciókat léptessenek életbe.

Tájékoztatjuk önöket, hogy ez nem egy tervezett esemény volt, és az iskola sem hagyta jóvá. Beszéltünk a szülővel a tevékenységének helytelen jellegéről. Nagyra értékeljük a szülők részvételét, és mindig arra kérjük őket, hogy működjenek együtt az iskola személyzetével, hogy a lehető legjobb módon tudják támogatni a diákjainkat

– írták a levélben. Azt is közölték, hogy az eset után frissíteni fogják biztonsági protokolljaikat, hogy ne történhessen hasonló.

Borítóképünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában