Konzervatív konferencia

2022.05.10. 13:15

Az osztrák ellenzék vezére is részt vesz a rég várt CPAC-en

Herbert Kickl meggyőződéses ellenzője az iszlamizációnak, a „fogadóközpontokat” átkeresztelné „távozóközpontokká”.

Herbert Kickl, az osztrák Szabadságpárt elnöke és frakcióvezetője, aki 2017 és 2019 között belügyminiszterként sok borsot tört a baloldal orra alá – írja a Magyar Nemzet

Miniszteri tevékenységének fókuszában ugyanis a tömeges migráció elleni harc állt, és hivatali ideje alatt Magyarország számíthatott arra, hogy ezen a kiemelt fontosságú területen személyében konstruktív partnerre talál Bécsben – írta közösségi oldalán az Alapjogokért Központ. 

Kickl azon felvetése, hogy a migránsok számára épített „fogadóközpontokat” átkereszteljék „távozóközpontokká”, még a mai felfokozott viszonyok között is ritkán látott hisztériarohamot váltott ki az osztrák sajtó progresszív képviselőiből. 

Kickl meggyőződéses ellenzője az iszlamizációnak, és bizonyos abban, hogy az európai bevándorlási és menekültügyi szabályokat szigorítani kell.

Herbert Kickl hagyományos konzervatív értékeket vall, kiemelkedően fontos számára a tisztességes társadalom, melynek ismérve, hogy a szabad polgárok munkájuk révén el tudják tartani a családjukat, szabadon döntenek az életük fontos kérdéseiről anélkül, hogy külső tényezőktől függenének. Nagy öröm számunkra, hogy elfogadta a meghívásunkat, és felszólal a CPAC Hungaryn.

Borítókép: Herbert Kickl, Ausztria korábbi belügyminisztere   / APA-PictureDesk via AFP / Michael Indra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában