Hiába a vereség

2022.05.26. 15:04

Hollik István: Gyurcsányék nem tettek le arról, hogy eltöröljék a rezsicsökkentést

A Fidesz szerint a baloldal "reflexből azonnal megtámadta" a rezsivédelmi alapot, ami újabb bizonyíték arra, hogy Gyurcsány Ferencék még a súlyos választási vereség ellenére sem tettek le arról, hogy eltöröljék a rezsicsökkentést.

Hollik István, a kormánypárt kommunikációs igazgatója csütörtöki, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában emlékeztetett: Orbán Viktor miniszterelnök szerdán bejelentette, hogy a rezsicsökkentés megvédése érdekében a kormány rezsivédelmi alapot fog létrehozni.

Közölte: ezt a Fidesz és a KDNP támogatni fogja az Országgyűlésben.

Hollik István szerint azonban a baloldal "reflexből azonnal megtámadta" a rezsivédelmi alapot, ami újabb bizonyíték arra, hogy Gyurcsány Ferencék még a súlyos választási vereség ellenére sem tettek le arról, hogy eltöröljék a rezsicsökkentést.


   Úgy értékelt: a baloldal ezzel "ott folytatja, ahol abbahagyta", egyértelműen megtagadta a magyar emberek érdekeinek képviseletét, és a rezsivédelmi alap megtámadásával ismét a multik oldalára állt.

Ugyanakkor - hangsúlyozta - a kormánypártok nem fogják engedni, hogy a baloldal elérje a célját.

"Elég erősek vagyunk ahhoz, hogy megvédjük a magyar emberek számára a rezsicsökkentést, hiszen a választóktól erre kaptunk felhatalmazást" - jelentette ki Hollik István, hozzátéve, azt sem fogják megengedni a baloldalnak, hogy a háború árát a magyar emberekkel fizettessék meg.

Borítókép: Hollik István, a KDNP képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. május 17-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában