Miskolci incidens

2022.08.11. 14:39

Molnár Enikő: kikérem magamnak, hogy tudatmódosító szer hatása alatt álltam volna (videó)

Megtörte a csendet Molnár Enikő és megszólalt a Mediaworks Hírcentrumnak. Jakab Péter korábbi kabinetfőnöke kikérte magának, hogy Potocskáné Kőrösi Anita szerint tudatmódosító szert fogyasztott volna a miskolci incidens alatt.

Fotó: Facebook/képernyőkép

Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne hallanánk a Jobbikot érintő újabb botrányokról. Augusztus 9-én Jakab Péter volt kabinetfőnöke elutazott Miskolcra, a párt utcafórumára, ahol azt próbálta számon kérni Porocskáné Kőrösi Anitán, hogy valaki kiszivárogtat belsős információkat a médiának.

A Jobbik jelenlegi elnökhelyettese szerint az incidens alatt Molnár Enikő tudatmódosító szer hatása alatt állhatott.

„Kikérem magamnak” – így reagált Potocskáné megnyilvánulására Molnár Enikő. Jakab Péter korábbi kabinetfőnöke a Mediaworks Hírcentrumnak azt mondta, hogy azért választotta ezt a sajátságos számonkérést, mert már több módon is próbálta tisztázni a helyzetet, de falakba ütközött és nem kapott válaszokat a kérdéseire. Leszögezte azt is, hogy Jakab Péternek ehhez a konkrét esethez semmi köze nincsen.

Molnár Enikő azt is elárulta, hogy

hogy a Potocskáné által benyújtott etikai beadvány nyomán már meghallgatták, és arra számít, hogy hamarosan kizárják a pártból. Ugyanakkor magát az folyamatot koncepciós eljárásnak nevezte.

Borítókép: kép a miskolci utcafórumról. Forrás: Facebook/képernyőfotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában