Televízió

2022.08.29. 18:42

Rekordnézettséget hozott a tűzijáték

Az év eddigi legnézettebb eseménye a Tűz és fény játéka élő közvetítése volt a közmédián és a teljes hazai televíziós piacot tekintve is – írja az MTVA közleménye nyomán a Magyar Nemzet.

Tűzijáték a Duna felett Budapesten 2022. augusztus 27

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

Idén is széles tömegek voltak kíváncsiak az államalapítás ünnepe alkalmából tartott budapesti tűzijátékra. A közvetítés az év eddigi legnézettebb eseménye lett – nemcsak a Dunán és a teljes közmédián, de az összes csatornát figyelembe véve is. A Tűz és fény játéka élő közvetítésébe idén 1,357 millió néző kapcsolódott bele legalább egy percre, és a legnézettebb percben, 21 óra 25 perckor csaknem 1,1 millióan látták.

A közvetítés alatt a Duna volt messze a legnézettebb adó: minden negyedik tévénéző követte a csatornán a tűzijátékot, így augusztus 27-én a Duna a teljes esti főműsoridőt megnyerte.

A közmédia online felületein is sokan nézték élőben: mintegy 45 ezer videóindítást kezdeményeztek. Az azóta eltelt időben több mint 24 ezren nézték újra a tűzijáték-közvetítést a mediaklikk.hu oldalon.

A Tűz és fény játéka című műsorszám az adásba kerülés után még hatvan napig újranézhető a Médiaklikken!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában