Szankciók

2022.09.11. 09:54

Bayer Zsolt: csináljunk egy különutas politikát (videó)

A publicista legfrissebb vlogjában úgy vélekedik, hogy az Oroszország elleni szankciók épp az orosz államnak nem fájnak, viszont keményen sújtják Európát, nyomorba döntik az európai embereket. Véleménye szerint a jelenlegi tragikus állapotokra egy megoldás lehet, mégpedig az, ha Magyarország, Ausztria, Olaszország és a V4-ek összefog.

Mit is üzent Putyin a legutóbb? Azt mondta, így Európának: „Meg fogtok fagyni, mint az orosz mesében a farkas farka.” Az a helyzet, hogy nagy valószínűséggel Putyinnak lesz igaza, és ez tragédia – mondta a publicista.

Nincs más esélyünk, mintsem az, hogy mi itt Közép-Európában, esetlegesen kiegészülve az osztrákokkal, és az olaszokkal, ahol néhány nap múlva a választásokon, minden jel szerint végre a normalitás fog győzni. 

Szóval, mi itt Közép-Európában a V4-ek, Olaszország, Ausztria fogjunk össze, és csináljunk valamiféle különutas politikát, ugyanis ez így tovább nem mehet 

– hangsúlyozta videóblogjában Bayer Zsolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában