Vlog

2022.11.20. 09:14

Bayer Zsolt: Harcoljunk együtt! (videó)

Eltelt 30-40 év, és ma, mint a normalitás maradékának őrzői, minden erőnkkel azzal kell küzdeni, hogy semmi ne valósuljon meg abból, ami ma nyugaton van. Harcoljunk együtt! – fogalmazott legfrissebb vlogjában a Magyar Nemzet publicistája.

Forrás: Bayer Zsolt vlog/képernyőkép

„A norvég Operettszínházban hamarosan bemutatják Kálmán Imre világhírű operettjét, a Csárdáskirálynőt. Akár örülhetnénk is ennek a hírnek, de ha számításba vesszük azt, hogy a norvég Csárdáskirálynő az LMBTQ- és a homoszexuális propaganda jegyében kerül bemutatásra, ahol természetesen a főhősnő egy férfiből lett transzgender nő, akkor hát, hogy is fogalmazzak, az örömünk némiképpen megcsappan”

 – indított vlogjában Bayer Zsolt.

A publicista egy múlt heti hírre is felhívta a figyelmet, melyben Annalena Baerbock német külügyminiszter kivitette a münsteri városháza díszterméből az ott lévő négyszáz éves feszületet, mert 

„nem volt hajlandó egy négyszáz éves feszülettel vagy egyáltalán bármilyen feszülettel egy légtérben tartózkodni.”

Egy New Hampshire-ben történt eseményre is kitért, ahol tinédzserkorú lányok szépségkirálynő választását tartották. A győztes végül egy rossz külsejű, 

kövér fiú lett, akit meghatódva ünnepelt a közönség.

„Ha azt gondolja valaki, hogy ezek elszigetelt, egymással nem összefüggő ügyek, az elmebaj különböző megnyilvánulásai, hogy ne mondjam, az ördög munkái, az téved” 

– kommentálta Bayer Zsolt.

A nyugati világ támadás alatt és háborúban áll

– emelte ki.

Bayer mindenki figyelmébe ajánlotta Douglas Murray: Háború a Nyugat ellen című új könyvét. 

"Ahol a múltunk, jövőnk, az identitásunk a tét. Ez a könyv alcíme, és igen, erről van szó.”

A publicista úgy fogalmazott, hogy 

ma minden támadás alatt áll. Támadás alatt áll a vallási identitásunk, a nemzeti identitásunk, és immáron a maradék, utolsó, nyomorult kis nemi identitásunk is. Fel akarják számolni az európai és a nyugati értékrendet.

Hozzátette, hogy 30-40 évvel ezelőtt korosztályának a nyugati világ jelentette a reményt, "és azért harcoltunk, hogy egyszer majd nálunk is megvalósuljon az a szabad, sokszínű, csodálatos boldog és gazdag világ, ami a nyugatot jelenti.”

Eltelt 30-40 év, és ma, mint a normalitás maradékának őrzői, minden erőnkkel azzal kell küzdeni, hogy semmi ne valósuljon meg abból, ami ma nyugaton van. Harcoljunk együtt! 

– zárta le videóját Bayer Zsolt.

A vlogot itt lehet megnézni:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában