Iránytű

2022.11.20. 10:17

Szánthó: Magyarország azt üzeni, „jobbra tarts!”

A mexikóvárosi Konzervatív Politikai Akció Konferencián az Alapjogokért Központ főigazgatója a jobboldal nemzetközi összefogásának szükségességét emelte ki. Szánthó Mikós szerint ez azért fontos, mert az „Isten, haza, család” hármasegységét érő balliberális támadások is globálisak – közölte Facebook-oldalán az Alapjogokért Központ.

Szánthó Miklós főigazgató a mexikóvárosi Konzervatív Politikai Akció Konferencián

Forrás: Alapjogokért Központ/Facebook

Magyarország iránytűvé vált és szellemi energiát szolgáltat a konzervatív erőknek világszerte – fogalmazott Szánthó Miklós a CPAC México-n szombaton. 

A legtöbb nyugati ország komoly kihívásokkal néz szembe napjainkban, civilizációnk egyszerre él át háborús, gazdasági, politikai és erkölcsi válságot. A történelem tehát távolról sem ért véget, visszatért, méghozzá bosszúból.

– fogalmazott az Alapjogokért Központ főigazgatója felszólása elején.

A CPAC Hungary-t is szervező központ vezetője szerint ráadásul 

„a progresszív globalisták kudarcot vallottak a válságok kezelésében. Ma egy globális ellátási és energiaválsággal kell szembenéznünk, amely az Ukrajna elleni orosz agresszió következménye, de amelyet a szankciós politika csak tovább tetézett.”

Ugyanakkor a globális progresszív elit csak a marxista agymosásban és az ideológiai indoktrinációban jeleskedik – húzta alá Szánthó Miklós. 

A nemzetközi hallgatósághoz szólva a főigazgató úgy fogalmazott:

"Ma az Isten, haza, család jelmondata alatt gyülekezünk itt, és ez a nyugati civilizáció egész területén visszhangra talál a jóakaratú emberek körében."

Magyarországról szólva elmondta, az elmúlt 12 évben "Magyarország minden kétséget kizáróan bebizonyította, hogy a jobboldal képes jól kormányozni". Ennek eredménye, hogy "a magyar társadalom ma jutalmazza a munkát, tiszteli a teljesítményt, a vállalkozói szellemet és segíti a családokat.“

„Nem csoda tehát, hogy a világ sok konzervatívja számára útjelző tábla, iránytű vagyunk. Magyarország azt üzeni: jobbra tarts!“

 – húzta alá a főigazgató, majd hozzátette: "Magyarország olyan szellemi energiát szolgáltat, amely felvillanyozza a konzervatív megújulást." 

A felszólalás részletes beszámolóját az Alapjogokért Központ Facebook-oldalán lehet elolvasni. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában