Show

2022.11.14. 22:56

Találkozott az adás előtt Baranyi Krisztinával, állítja a Pesti Srácok újságírója

A polgármestert nem érhette meglepetésként az, hogy ki lesz a vendégkérdező az ATV műsorában.

Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester a Karácsony Gergely főpolgármesterrel közösen tartott sajtótájékoztatón a városházán 2019. november 25-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Még a Szigorlat című műsor kezdete előtt találkozott Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármesterrel az ATV stúdiójában Szalai Szilárd, a Pesti Srácok munkatársa – jelentette ki az újságíró a Media1 megkeresésére. Ebből következik, hogy 

Baranyit nem érhette meglepetésként a kérdező jelenléte a helyszínen, mivel Szalai állítása szerint egymással szemben álltak a díszletben az adás előtt. 

Az újságíró hozzátette, hogy Baranyi a köszönését nem viszonozta, holott a reakciójából ítélhetően felismerte, hiszen többször találkoztak már egymással. Szalai úgy vélte, a polgármester tudtára adhatta volna a stúdióvezetőnek vagy a műsorvezetőknek, hogy gondja van a Pesti Srácok munkatársával, de Baranyi nem tett semmit ennek érdekében. 

Így a polgármester kirohanását nem tudom másképp értelmezni, mint egyfajta show-elemet – írta Szalai Szilárd. 

Úgy tűnik, mindez alátámasztja Kárász Róbert, az ATV-től nemrég távozott műsorvezető szavait, aki azt állította, hogy a Pesti Srácok újságírója és a ferencvárosi polgármester találkozott az adás előtt. 

A teljes cikket itt olvashatja el

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában