Nincsenek fejlesztések

2023.01.08. 09:09

Folyamatosan más tollával ékeskedik Baranyi Krisztina

Gyurákovics Andrea, a ferencvárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője a polgármesterrel ellentétben állítja, 2019 óta nincs új fejlesztés a kerületben.

Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester a Karácsony Gergely főpolgármesterrel közösen tartott sajtótájékoztatón a városházán 2019. november 25-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Teljesen felszámoltuk a parkolási mutyit, rászorulóknak és nem haveroknak juttattunk lakást, fideszes ügyvédi irodával megszüntettük a szerződéseket – így kezdte összefoglalóját Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere a kerület elmúlt három évének teljesítményéről szóló videójában, amelyet közösségimédia-felületén tett közzé. A háromperces videóban a IX. kerület első embere többek között arról beszélt, hogy megszüntették a szabálytalan kifizetéseket, a testületi üléseket nyilvánossá tették, valamint több építkezésről is beszélt, például egy új, hatszintes rendelő megépítéséről. 

Ezek mind olyan állítások, amelyek semmilyen bizonyítékot nem tartalmaznak – reagált a Magyar Nemzet megkeresésére Gyurákovics Andrea, a ferencvárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője Baranyi Krisztina videójára. 

Baranyi Krisztina a videóban beszélt arról is, hogy az elmúlt három évben háromszáz lakást újítottak fel és tettek komfortossá. Gyurákovics Andrea szerint az előtte lévő időben egy év alatt sikerült 300 lakást felújítani. Valamint a Bakáts tér környékének a felújítása is duplájába került, kisebb műszaki tartalommal. A tömbrehabilitáció pedig 2019 óta leállt. Nincs új fejlesztés a kerületben. Folyamatosan más tollával ékeskedik: az előző vezetés fejlesztéseit folytatja, amelyek nem az ő érdemei  – emelte ki Gyurákovics Andrea.

Gyurákovics Andrea elmondta azt is: Csökkentették a támogatásokra jogosultak körét, például eltörölték a jegyescsomagot, és a 65 év felettiek támogatását is eltörölték.

A teljes cikket itt olvashatja el

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában