Interjú

2023.01.13. 11:55

Szánthó Miklós: Magyarország példa a világ többi konzervatív országának (videó)

Magyarország példa a világ többi konzervatív országának - mondta Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója, akit az Egyesült Államok egyik legnézettebb konzervatív hírcsatornáján kérdeztek élő adásban. Szánthó Miklós az interjú részletiről közösségi oldalán számolt be pénteken.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Az interjúban Szánthó Miklós elmondta, hogy a magyar jobboldal teljesítménye irányt mutathat a világ többi konzervatív politikai közössége számára. Washingtoni látogatása alatt többek között erre hívta fel a sikeres "magyar recept" iránt érdeklődők figyelmét.

A főigazgatót a One America News Network (OANN) élő adásában kérdezték Magyarországról és a hazai jobboldal sikereiről, ahol elmondta: "hazánkban nemcsak beszélnek a hagyományos értékek védelméről, de azoknak a gyakorlati politikában is érvényt szereznek". Kiemelte azt is, hogy 

 

Magyarország képes a család intézményének megvédésére, és megóvja a gyermekeket az "LMBT" ideológiától és a genderpropagandától.

 

Az Alapjogokért Központ idei terveire vonatkozó kérdésre pedig elárulta, hogy 2023-ban is szeretnék megtartani a CPAC Hungary rendezvényt, amely kapcsán megfogalmazta céljukat is, hogy legalább olyan sikeres legyen, mint a tavalyi volt.

Magyarországot, Orbán Viktor miniszterelnököt és a CPAC Hungary-t a globális baloldal részéről érő támadások kapcsán hangsúlyozta, hogy "mindez igazolja azt, hogy jó úton járunk és egyre nagyobb sikereket érünk el".

A mi legfőbb feladatunk a közeljövőben az, hogy elmélyítsük, és kibővítsük a nemzeti erők nemzetközi összefogását, amennyire csak lehet - közölte bejegyzésében Szánthó Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában