B. Zsolt szexbotránya

2023.02.17. 14:05

Szánthó Miklós: felháborító, ahogy a baloldal mentegeti a pedofíliát!

Az Alapjogokért Központ főigazgatója reagált a pedagógiai asszisztens szexbotrányával kapcsolatban.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója megnyitó beszédet mond az Alapjogokért Központ Magyarország és a "7-es cikkely" című konferenciáján a fővárosi Danubius Hotel Gellértben 2018. november 22-én

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Felháborító, ahogy a baloldal mentegeti a pedofíliát!

 – reagált Facebook-bejegyzésében Szánthó Miklós, majd hozzátette, hogy a történetben külön felháborítónak tartja, hogy az illető azzal kezdett el védekezni, hogy amit tett az nem pedofília. Szánthó Miklós úgy véli, hogy „kreáltak rá madárnyelven egy kifejezést”, hogy a történteket efebofíliának hívják.

Az Alapjogokért Központ főigazgatója emlékeztetett, hogy ezért kellett meghozni a gyermekvédelmi törvényt és ezért szükséges a Btk.-nak a további szigorítása is ilyen tekintetben. Megjegyezte, hogy fel kell vállalni a harcot a gyermekvédelmi törvény ügyében is. Szánthó Miklós szerint az EU nyilvánvalóan el akarja törölni ezt a jogszabályt, ez azonban egy olyan vörös vonal, amit nem szabad átlépni.

A gyermekeinket nem adhatjuk soha!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában