Eldurvult a koktélozás

2023.04.22. 17:26

Így mulatnak az EP-képviselők a strasbourgi éjszakában

A Politico újságírója szemtanúja volt egy részeg parlamenti tisztségviselő agresszivitásának.

Képviselők az Európai Parlament plenáris ülésén Strasbourgban 2023. április 17-én

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Julien Warnand

Szerda esténként az európai parlamenti képviselők és asszisztenseik elmennek kedvenc bárjaikba és klubjaikba, ahol a szokásos intézményi hierarchia megszűnik – írja a Magyar Nemzet a Politico cikkére hivatkozva.

A brüsszeli hírportál újságírója szerint az Aedaen nevű italozó hemzseg az uniós tisztségviselőktől, akik közül sokan még a parlamenti jelvényüket is magukon hagyják a bulikon. A hely specialitása a lángoló koktél.

A leírás alapján az egyik ilyen szerda estén Damian Boeselager és Niklas Nienaß zöldpárti képviselők Cseh Katalin, a Momentum és a Renew Europe európai parlamenti frakció alelnökének társaságában, éjfél körül sétáltak be az említett bárba, ám ezután az újságíró már távozott a helyről.

Az egyik éjszakai klub előtt a Politico újságírója szemtanúja volt egy részeg parlamenti tisztségviselő agresszivitásának. Az egy szál pólóban mászkáló munkatárs megütött egy segítségére siető EP-képviselőt. A dolgozót végül a mentők vitték el, mindössze pár órával a csütörtökön kezdődő plenáris ülés előtt.

A teljes cikkért kattintson.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában